Over ons

Wie is de Zeeuwse uitvaartverzorging?
De eigenaar van de  Zeeuwse uitvaartverzorging is Henk in den Bosch. Het is een klein opgezet bedrijf  waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij werken met gekwalificeerde medewerkers die alle aandacht hebben voor u en u dierbare.

Waarom zou u kiezen voor de Zeeuwse uitvaartverzorging?
 
Uw keuze, betekent:
Kiezen voor gediplomeerde en gecertificeerde zorg, met meer dan 21 jaar ervaring. 
Kiezen voor kwaliteit tegen eerlijke prijzen voor ieders budget.
 
Wij zijn een een kleine uitvaartonderneming waar u nog alle aandacht en zorg krijgt waar u op dat moment zo'n behoefte aan heeft.
 
U wordt begeleid door één persoon die u zal bijstaan tijdens de regeling, op de dag van de uitvaart en ook na de uitvaart. Zodat u niet telkens geconfronteerd wordt met andere personen.
 
Wij zijn een onafhankelijke uitvaartverzorging, dus niet gebonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. 
 
Onze producten zijn fair trade.
 
Wij maken gebruik van iedere door u gewenste locatie voor opbaring,dienst of condoleance.
 
Uw keuze betekent kiezen voor een gekwalificeerd team, waarbij u verzekerd bent van een ervaren, respectvolle en zorgzame begeleiding.
 
Wat houdt uw keuze nog meer in....
 
Wij kiezen voor het geven van een goede voorlichting met duidelijke uitleg aangaande prijzen en tarieven. Gezien onze onafhankelijkheid kunt u met alle soorten uitvaartverzekeringen bij ons terecht. Ook als u elders staat ingeschreven of lid bent bij een andere uitvaart organisatie, kunt u bij ons terecht.
 
Wij zijn altijd in de buurt
Ons kantoren zijn centraal gelegen in de plaatsen Goes en Terneuzen. Van daaruit bedienen wij de wijde omgeving. Wij werken door heel Zeeland, Brabant en op verzoek in alle andere plaatsen. Afstand is voor ons dus geen probleem. Waar u ook woont; wij zijn altijd bij u in de buurt.